Bij Real Laser Clinic ben je in goede handen

Onze laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Werkwijze laserontharen

Steeds meer mensen zien laserontharing als ideale oplossing in de strijd tegen ongewenste haargroei. Daarom leggen we onze werkwijze hier alvast graag voor je.

1.  Het intakegesprek

Geen lichaam en geen haar is hetzelfde. Daarom krijgt iedereen bij ons altijd eerst en geheel vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken we je wensen, leggen we uit wat je kunt verwachten van de behandeling en hoe de lasers van Real Laser Clinic werken.

2.  Voorbereiding van jouw behandeling

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied schoon en geschoren te zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling.
Bij een behandeling met High Power Diode Laser dien je 2 weken van tevoren uit de zon te blijven. Dit geldt ook voor de zonnebank.

3.  De behandeling

We teken het “gebied” dat we gaan behandelen af met wit potlood. Tijdens de behandeling wordt er een verkoelende gel op je huid aangebracht, die zorgt voor een goede geleiding van de laser. Uiteraard wordt het laserapparaat ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

4.  Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon: minimaal 1,5-2 weken uit de zon blijven. Dit geldt ook voor de zonnebank. Na de behandeling niet zwemmen,  geen gebruik maken van Whirlpool en/of sauna. Je mag wel douchen, maar niet te heet. Ook is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik bij voorkeur een zonnebrandcréme met een hoge factor.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over laser ontharen of Real Laser Clinic? Hieronder vind je de meest voorkomende vragen die wij van klanten ontvangen. Als jouw vraag er niet tussen staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze laserspecialisten staan voor je klaar.

Plan nu jouw afspraak!

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling bij één van jouw oksels. In een vrijblijvend intakegesprek legt de specialist alles uit over laser ontharen.